Konzultace výsledků testu potravinové přecitlivělosti

Informace k variantě testu 54 nebo 287 potravin včetně konzultace s nutričním specialistou.

Jak se objednám na termín konzultace?

Do 14 dnů od odběru obdržíte výsledkový list. Vaše výsledky zároveň obdrží i nutriční poradce.

Na výsledkovém listu naleznete kontakt na nutričního poradce, se kterým si domluvíte vhodný termín konzultace. Můžete si vybrat, zda preferujete osobní (Praha), telefonickou či on-line variantu setkání. 

Jak je konzultace dlouhá?

Konzultace je v časovém rozsahu 60 min. 

Průběh konzultace výsledků testu potravinové přecitlivělosti:

  • Osobní zdravotní anamnéza
  • Anamnéza životního stylu a stravovacích návyků
  • Popis zdravotního problému, délka jeho trvání, dietní opatření či změny ve stravování, které již proběhly
  • Základní interpretace výsledků + vysvětlení parametrů a hladin IgG
  • Nastavení rotačního léčebného plánu po dobu jednoho měsíce
  • Individuální doporučení makro a mikro živin dle laboratorních imunologických výsledků
  • Konkrétní doporučení vhodných a nevhodných potravin dle imunologických výsledků a zaslání receptů dle přání klienta
  • Praktické vysvětlení, jak zařazovat potraviny a s čím je vhodné je kombinovat

Návrh bez názvu - 2023-11-30T155148.048

V případě zájmu o dokoupení konzultace až po obdržení výsledků, kontaktujte Zákaznické centrum - 800 800 234.

Konzultace provádí:

Ing. Eva Kocurková - Výživový poradce 

Ing. Eva Kocurková vystudovala obor Vědecká výživa lidí na SPU v Nitře a Pedagogiku na Slovensku. Věnuje se výživě člověka z pohledu komplexního, fyzického a psychického zdraví. Během své praxe klade důraz na příčinu různých onemocnění z pohledu výživy, např. kožních problémů, chronické únavy, potíží s hmotností, potravinových intolerancí a histaminové intolerance. Výživu řeší komplexně včetně biochemických rozborů, cílených krevních rozborů a hledá konkrétní vitamíny a minerální látky, které tělu chybí. Je členkou státní komise Ministerstva zdravotnictví v České republice pro oboru Výživový poradce. Ing. Kocurková připravovala přes 40 profesionálních sportovců na Olympiádu 2016 v Rio de Janeiro a celý Český svaz v házené pro Mistrovství světa.
Aktuálně se věnuje i firmám po celé ČR (dni zdraví nebo teambuilding) a dělá řadu odborných přednášek i podporuje České farmáře. Má tým svých kvalifikovaných poradců v rámci ČR a SR.


Ing.Šárka Ozgová – Výživový poradce ing. Ozgová

Ing.Šárka Ozgová vystudovala VŠCHT, Fakultu potravinářské a biochemické technologie, Obor mléko a tuky. Po ukončení studia pracovala jako vědecký pracovník ve Státním zdravotním ústavu. Absolvovala následně odborné akreditované kurzy výživového poradce v Nutriacademy a nástavbové kurzy zaměřené na výživu dětí, odkyselení, zásadotvornou regeneraci a potravinové intolerance. Od roku 2012 pracuje jako výživový poradce v Praze na Barrandově a spolupracuje s lékaři, pediatry , internisty a psychology. K výživě přistupuje komplexně včetně biochemických krevních rozborů, širokospektrálních i cílených individuálně se  zaměřením na zjištění deficitu vitaminů a minerálních látek. U  zdravotních potíží, únavy, kožních a trávicí problémů, potíží s hmotností klade důraz na příčinu a možnou souvislost s potravinovými intolerancemi a histaminovou intolerancí. Pravidelně přednáší a spolupracuje s mateřskými centry, věnuje se spolupráci a výživové osvětě ve firmách v ČR (Dny zdraví, teambuilding, odborné články na webové stránky).

 

Alena Rajmanová – Výživový poradce Rajmanová konzultace

Již více jak 15 let podnikám v oblasti jógy, výživy a zdravého životního stylu. Propojuji celostní a zároveň  individuílní přístup ke každému klientovi.

Konzultace nabízím v oboru výživového  poradenství, potravinové a histaminové  intolerance, psychologického poradenství a podpory  v rámci zdravého životního stylu.

Vystudovala jsem tříletý psychologicko-filozofický seminář v Brně, výživové poradenství zakončené státní zkouškou v Praze a zároveň rozšířené o vzdělání v potravinových intolerancích, dále působím jako kouč zdravého životního stylu a lektor jógy .